NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN​

Bewustzijn is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn

Wat is NLP

Neuro Linguistisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren is kortgezegd een communicatie- en veranderingsmethodiek.

Met NLP ga je aan de slag met jouw zintuigen, gedachtes en gevoelens met als doel je bewust te worden van die invloeden. Het gaat daarbij niet om wat je je herinnert maar om de werking van jouw geheugen en wat het effect van die herinnering, gebeurtenis is op jouw manier van handelen.

Je leert die ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken en te beleven. Hierdoor ga je op een andere manier luisteren, voelen en kijken.

NLP richt zich niet op problemen maar op oplossingen en dat zorgt ervoor dat je in korte termijn jezelf weer terug in balans kunt brengen. Hierdoor ben je in staat om positiever ergens mee om te gaan en het beste uit jezelf weet te halen.

NLP is uiterst geschikt om met jezelf aan de slag te gaan en wanneer je hiervoor open staat zul je snel en merkbaar resultaat behalen.

Binnen NLP coaching kan er gebruik worden gemaakt van diverse technieken zoals hypnose, time line therapy, NLP werkmode en gevoelsomdraaitechniek.

Wat kun je bereiken dmv NLP Coaching?

“Als je blijft denken zoals je altijd al dacht, blijf je doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”
Praktische zaken:

Wil je meer informatie over mijn aanpak of andere zaken? Of wil je direct een afspraak maken? Bel of neem contact op via het formulier op de website.