OVER

MAURIEN

Door mijn littekens die ik veelal in mijn jeugd heb opgelopen is er een ontzettende drive in mij gegroeid. De drive om mensen te begeleiden die aan zichzelf willen werken, zichzelf willen en durven uit te dagen.

Maurien Zuiderwijk

Tijdens de trainingen die ik verzorg laat ik mijn klanten vaak boksen. Ik merkte dat klanten mij snel in vertrouwen namen en dat er tijdens het boksen een hoop emoties loskwamen. Boksen zorgt ervoor dat er een bepaalde energie gaat stromen en “to-do” lijstjes en andere gedachtes uit het hoofd verdwijnen. Boksen zorgt ervoor dat mensen zich krachtiger voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en zich fitter voelen zowel fysiek als mentaal. Bokscoaching is dan ook een gouden combinatie om lichaam en geest samen te laten werken.                                                        

“Coach the mind, Train the body” 

 

Mijn werkmethode laat zich het beste omschrijven als empathisch, intuïtief en soms ook confronterend. Er heerst een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Daarbij ben ik oprecht betrokken en voel ik de drive om (jonge) mensen te begeleiden die zijn vastgelopen of een bijzondere ontmoeting met zichzelf willen aangaan.

Om mezelf te ontwikkelen als coach die zowel fysiek en mentaal jou doet groeien heb ik diverse opleidingen en workshops gevolgd op het gebied van NLP coaching, ademhaling, persoonlijke ontwikkeling en lichaamsbewustwording. Ik vind het dan ook van essentieel belang dat ik mij verdiep in diverse methodes en werkvormen. Mijn werkervaring m.b.t. diverse doelgroepen binnen de Justitiële wereld en mijn levenservaring zet ik dan ook in als zijnde coach.  

Klik op de afbeelding om het artikel te kunnen lezen

INTAKEGESPREK AANVRAGEN