Wandel

coaching

Een (persoonlijke) pad ontstaat door de eerste stappen te nemen. Bewandel jouw pad, sta onderweg even stil en geniet van de omgeving want elke wandeling levert meer op dan dat we zoeken.

Wandelcoaching

Bewandel je eigen pad

Jouw lichaam ontspant als je buiten bent, je staat meer open en je kan beter loslaten zodra je in beweging komt. Jouw zintuigen worden geprikkeld waardoor je hoofd leeg raakt en je beter contact kunt maken met je gevoel met waar het nu werkelijk omgaat. De fysieke beweging zorgt voor een onbewuste stimulans om bepaalde patronen te doorbreken, inzichten te krijgen of te herkennen in jezelf en daarmee sneller tot oplossingen kan komen.

Door de steeds veranderende omgeving wordt ook jouw creativiteit gestimuleerd om anders naar jezelf of jouw directe persoonlijke omgeving te kijken.

Met wandelcoaching loop je samen met mij in een mooie omgeving in Den Haag.

Daarbij ben je even weg van huis, van jouw dagelijkse bezigheden en omgeving.  Echt even tijd voor jezelf.

Tijdens een wandelsessie zal jouw actuele thema naar boven komen en kijken we samen waar jij op dat moment tegenaan loopt. Ik laat je ervaren hoe het voelt om meer contact te maken met jouw lijf en gevoel, zo nu en dan een spiegel voor te houden of in te spelen op iets wat we onderweg tegenkomen.

Wat kan wandelcoaching jou brengen?
“Wie durft te dwalen vindt nieuwe wegen”
Praktische zaken:

Wil je meer informatie over mijn aanpak of andere zaken? Of wil je direct een afspraak maken? Bel of neem contact op via het formulier op de website.