holistisch

ademwerk

Ademwerk is een zeer krachtige, transformerende en toegankelijke tool voor zelfoptimalisatie. Zowel fysiek als mentaal 

Verbonden Ademwerk, Wim Hofmethode & Hartcoherentie

Bevrijd jezelf van oude pijnen en trauma's. Maak een diepere verbinding met jezelf of leer simpelweg meer te kunnen ontspannen.

Tijdens een ademsessie ligt de focus op de ademhaling waardoor het hoofd leeg raakt en er weinig of geen ruimte meer is voor gedachtes. Je kan op deze manier beter contact maken met jouw lijf en jouw gevoel met waar het nu werkelijk om gaat. 

Vind je het lastig om over een trauma of oude pijn te praten? Het voordeel van een ademsessie is dat je geen woord hoeft te delen over jouw trauma of oude pijnen.

Ik begeleid jou tijdens een sessie om emoties of blokkades toe te laten, te doorvoelen en ze daarna weer los te kunnen laten. 

Voel hoe het is om dieper in contact te staan met jezelf, met jouw lijf. Samen ruimen we bewuste en onbewuste blokkades op die jou tegenhouden om voluit in jouw eigen kracht te staan vanuit kwetsbaarheid. 

 

Wat kan ademwerk jou brengen?
“Elke emotie is verbonden met de adem, controleer jouw emoties met jouw adem”
Praktische zaken:

Wil je meer informatie over mijn aanpak of andere zaken? Of wil je direct een afspraak maken? Bel of neem contact op via het formulier op de website.